follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente de ridicat » Nacele » Judetul SIBIU
  home     Nacele   Judetul SIBIU

Nacele Sibiu

Obtineti cel mai bun pret pentru nacele completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
nacele sibiu, nacele tractabile, nacele montate pe sasiu, nacele telescopice extensibile, nacela telescopica autopropulsanta, nacela telescopica, nacele telescopice extensibile, nacele montate pe sasiu, nacele tractabile, nacele haullote (SELIMBAR, SIBIU)
Firma noastra se ocupa cu inchirierea si vanzarea de utilaje industriale inclusiv cu semnalizatoare si marcatoare de santiere sau de strazi. vi se ofera o gama larga de utilaje industriale ( nacele si incarcatoare telescopice autopropulsate, nacele articulare stil foarfece si autopropulsate, nacele telescopice extensibile, nacele montate pe sasiu, nacele tractabile, stivuitoare telescopice) toate de firme producatoare cu renume(haulotte, jlg, multitel nifylift, upright)...
0752 *** ***Click aici!
nacele second hand, nacela ieftina, nacele ieftine, nacela foarfeca, nacele haulotte, nacele, nacela telescopica, nacela foarfeca, nacela articulata, nacela verticala (sibiu, SIBIU)
Firma noastra se ocupa cu urmatoarele activitati: Inchiriere si vanzare nacele si platforme autoridicatoare, Inchiriere si vanzare telehandlere, Inchiriere si vanzare macarale mobile si automacarale, Transporturi agabaritice, Relocari industriale. Prezentam servicii industriale customizate dupa nevoile clientilotr nostri: Fie ca este vorba de un proiect scurt sau lung, simplu sau foarte complex, in BauRent gasiti partenerul dumneavoastra de incredere!..
0746 *** ***Click aici!
nacele electrice, nacela pe sasiu camion, nacele tip foarfeca, nacele cu brat telescopic (Sibiu, SIBIU)
Firma noastra are experienta de peste 50 de ani in domeniul inchirierii tehnicii de ridicat. pe piata din romania, suntem din anul 2006. pana in prezent oferim pietei de constructii din romania peste 40 de utilaje industriale proprii de inchiriat. utilajele noastre sunt productie recenta, autorizate de catre organele competente. datorita pozitionarii geografice putem raspunde cererii dvs de inchiriere prin preturi de deplasare..
0 75 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie