follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente de ridicat » Nacele » Judetul TIMIS
  home     Nacele   Judetul TIMIS

Nacele Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru nacele completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
nacela verticala autopropulsata, nacela tractabila, nacela telescopica, nacela articulata, nacela tip foarfeca, nacele de lucru (Timisoara, TIMIS)
Comercializare si inchiriere stivuitoare cu furci frontale, echipamente de depozit, platforme de lucru la inaltime, service autorizat iscir, piese de schimb. rolift s.r.l. timisoara este dealer pe partea de vest a romaniei pentru echipamente de manipulat marfa si echipamente de lucru la inaltime pentru materiale si personal. avand o experienta de peste 7 ani pe piata in domeniul echipamentelor de acest gen,..
0356 *** ***Click aici!
nacele, nacele grove (TIMISOARA, TIMIS)
De peste 15 ani METRONOM “te ajuta sa construiesti”, oferind servicii de : inchirieri automacarale (12-200 t) inchirieri utilaje reparatii curente si capitale reparatii hidraulice, mecanice, electrice si electronice pregatirea utilajului in vederea autorizarii de catre I.S.C.I.R. Povestea METRONOM a inceput in anul 1994, avand ca domeniu principal de activitate, reparatii de utilaje de transport si de ridicat, proiectarea si executia instalatiilor de avertizare si limitare, in conformitate cu..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie